Skip to main content

VOOR OPDRACHTGEVERS

Werving & Selectie

Ontdek onze aanpak

Op zoek naar de juiste collega? Winter Consultancy helpt je graag.

STAP 1

Kennismaking bedrijf

Wij gaan samen met u in gesprek om te kijken of er een match is. Is de match wederzijds dan gaan wij samen met u bekijken wat u precies nodig heeft in het bedrijf en welke skills er nodig zijn voor de desbetreffende functie. Wij verzorgen dan met de informatie een vacature tekst.

STAP 2

Vacature plaatsen

De vacature wordt dan uitgezet binnen ons netwerk en gaan hard opzoek naar geschikte kandidaten.

STAP 3

Op gesprek

Nadat er een selectie is geweest nodigen wij de kandidaten uit voor een gesprek. Hierin zullen wij kijken of de kandidaat bij de cultuur past van het bedrijf en of het de juiste skills bezit. Verder zal de kandidaat ook getest worden op zijn (voornamelijk) technische kennis.

STAP 4

Kennismaking kandidaat

Wij leggen maximaal 3 potentiële kandidaten voor die op gesprek kunnen gaan. Vooraf wordt het sollicitatiegesprek voorbereid met zowel de kandidaat als opdrachtgever.

STAP 5

Aanstellen kandidaat

Wanneer er een geschikte kandidaat zijn waar jullie enthousiast van worden dan zullen wij u assisteren in het maken van een aanbieding.

Mocht er nu geen match zijn voor beide partijen dan blijven wij gewoon verder zoeken voor wel kandidaat als opdrachtgever.

STAP 6

Begeleiding

Gedurende het eerste jaar zullen wij evaluatiegesprekken houden met de kandidaat en bijsturen waar nodig om zo de kans te vergroten voor een vast dienstverband.

Overtuigd? Laten we beginnen.

De optimale match, voor jouw bedrijf

Heb je een vraag?
Kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op voor algemene vragen, het aanmelden voor baanhulp als kandidaat of het plaatsen van jouw vacature als opdrachtgever.

Stuur ons een email:
info@winterconsultancy.nl
Bel ons tijdens kantooruren:
06-20907632

Ma-Vrij: 09:00 – 17:00
Weekend: gesloten