Skip to main content

WERVING, SELECTIE EN DETACHERING

Jouw nieuwe baan in de techniek

Bekijk vacatures
Deskundig, passend advies
Echte vakmensen
Betrouwbare opdrachtgevers

Op zoek naar de volgende carrièrestap? Wij zijn er om je te helpen.

IK ZOEK EEN BAAN

Bekijk de vacatures, of meld je aan

Bekijk vacatures

IK ZOEK PROFESSIONALS

Plaats je vacature bij Winter Consultancy

Neem contact op

Over ons

Mijn naam is Joy Winter eigenaar van Winter Consultancy. Ik zit al ruim 18 jaar in de elektrotechniek waarvan de afgelopen 12 jaar in de ondergrondse infratechniek. Ik heb hier diverse functies mogen bekleden van monteur, werkvoorbereider, engineer, projectcoördinator en projectleider.

Elektrotechniek is altijd een passie van mij geweest al vanaf het moment dat ik naar de LTS ging wist ik dat elektrotechniek mijn richting zou gaan worden. Opgroeiende zag ik dat de techniek met sprongen vooruitging en ik wist dat dit de toekomst zou worden.

Zes jaar geleden besloot ik om voor mijzelf te beginnen om op deze manier nog meer kennis te vergaren. Ik heb hierdoor door bijna heel Nederland mogen werken en diverse functie mogen bekleden zoals Projectmanager, projectcoördinator, projectleider en engineer. Ik heb hierdoor veel mensen mogen leren kennen en er veel van geleerd.

Wat mij is opgevallen de afgelopen jaren dat er een te kort aan ervaren technisch personeel is. Dit is uiteraard een probleem door heel Nederland. Nu ga ik geen gouden bergen beloven met dat ik ergens een hele grote hoed heb waar ik ze vandaan kan toveren, maar wat ik wel kan beloven is dat in het netwerk wat ik heb opgebouwd ik regelmatig de vraag krijg van professionals die een nieuwe uitdaging zoeken.

Mijn kracht zit hem in het herkennen van talenten en het hebben van de juiste mindset. Door mijn eigen achtergrond ben ik capabel genoeg om de kandidaten in te schatten op hun technische kennis en of ze passen binnen een bepaalde organisatie, maar nog belangrijker binnen een specifiek kennisgebied. Er zitten namelijk grote verschillen tussen wat op het oog dezelfde functie lijkt, maar binnen een aannemer of netbeheerder totaal andere dingen worden verwacht.

Wij werken met topbedrijven

Vacatures

Geschikte banen van onze partners

Filter

Electrical Engineer Secundair

Locatie‘s-Hertogenbosch|OpleidingsniveauHBO-diploma Elektrotechniek en/of Energietechniek

Uitvoerder E

LocatieZoeterwoude|OpleidingsniveauAfgeronde technische opleiding (WEB-niveau 4)

Werkvoorbereider E

LocatieZoeterwoude en Woudenberg|OpleidingsniveauWEB-niveau 4 werk- en denkniveau

Optimale match en aandacht voor jou

Heb je een vraag?
Kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op voor algemene vragen, het aanmelden voor baanhulp als kandidaat of het plaatsen van jouw vacature als opdrachtgever.

Stuur ons een email:
info@winterconsultancy.nl
Bel ons tijdens kantooruren:
06-20907632

Ma-Vrij: 09:00 – 17:00
Weekend: gesloten